fbpx

Webinar - Jouw werk en organisatie terug de baas

Heb je het gevoel constant brandjes te moeten blussen? Kom je chronisch tijd te kort? Of doe je 101 dingen door elkaar waardoor niks afraakt?

Dan is deze webinar de eerste stap om terug baas te worden over jouw werk, tijd en organisatie. Tijdens deze webinar krijg je een heleboel tips en adviezen aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Heel praktisch en haalbaar. En leer je ook kritisch kijken naar jezelf (want dat durven we wel eens te vergeten).

Wat komt zoal aan bod?

  • Hoe organiseer je jouw werkruimte?
  • Wat gebeurt er met je tijd (en moet dat wel)?
  • Hoe maak je een haalbare planning op?
  • Leer terug productief en gefocust te werken
  • Krijg die mailbox terug in toom

Datum: donderdag 27/01 om 19:30u of vrijdag 28/1 om 11u

Kostprijs: €25

Duur: 90 minuten

Kan je niet live kijken? Na afloop ontvang je de replay via mail dus no worries! De replay kan 10 dagen herbekeken worden.

Over Stefanie De Neve - Organiseren kan je leren

Stefanie leerde als dochter van een alleenstaande, ondernemende mama al op jonge leeftijd zelfstandig zijn en haar plan trekken. Als hoofdleidster van de Chiro ontdekte ze het plezier van alles in goede banen leiden en zorgen voor een strakke organisatie.

In het werkleven floreerde Stefanie helemaal in een functie waarbij de collega’s elke paar maanden van afdeling wisselden, om zo de organisatie steeds weer te verbeteren. Ze leerde op korte tijd enorm veel bij en kreeg de kans om veel interne opleidingen te volgen zoals lean & change management en communicatiemanagement.

Toch botste ze nog regelmatig tegen een muur waarbij optimalisaties en verbeteringen werden tegengehouden, dus was het tijd om haar vleugels uit te slaan en voor zichzelf te beginnen. Met Adminster ondersteunt ze bedrijven en ondernemers bij hun administratie, organisatie en planning. En nu bundelt ze haar kennis en ervaring om nog meer mensen te kunnen begeleiden naar een aangenaam en georganiseerd leven met meer werkgeluk en minder stress.

Met 2 kindjes, een partner, een huishouden en een onderneming die draaiende moet gehouden worden, is een goede organisatie en planning gewoon onmisbaar. Want het kan snel in de soep lopen. Daarom wil Stefanie iedereen helpen die een extra duwtje in de rug nodig heeft om hiermee aan de slag te gaan.