fbpx

Organiseren kan je leren

De online cursus voor meer rust, meer werkgeluk en minder stress.

Herken jij jezelf hierin?

En wil jij

Het kan anders! Neem terug het stuur in handen en hou controle over je eigen agenda en taken. Het is mogelijk, ook als je voor een baas werkt. 

Na jaren ervaring in het werkveld om bij verschillende interne diensten analyses en kwaliteitsverbeteringen te detecteren en implementeren, waagde ik de sprong naar het ondersteunen van bedrijven en ondernemers bij hun administratie, organisatie en planning.

Die unieke ervaring en kennis komt nu samen in Organiseren kan je leren. Zodat jij geen weken moet verspillen met uitzoeken hoe je nu je werk en werkplek best organiseert. (Je hebt daar trouwens ook geen tijd voor want je hebt te veel werk!) Ik koos er bewust voor om niet te focussen op één element – zoals je mailbox – maar neem samen met jou het bredere plaatje onder handen. Zodat jij de weg vindt naar een georganiseerd leven, met rust in je hoofd en je werkplek.

4 modules

Met ‘Organiseren kan je leren’ neem jij in vier modules de controle terug over je werkplek en computer, creëer je een to-dolijst die jij bepaalt en niemand anders, leer je een planning maken die rekening houdt met jouw focusmomenten en is het bye bye ‘uitstelleritis’. Ten slotte evolueert je mailbox van een ongecontroleerde chaos naar een bruikbare tool die je helpt bij het organiseren van je werk in plaats dat het je meer werk geeft dan nodig. 

Module 1 - Organised work

Leer je werkplek en computer organiseren zodat het werkt voor jou. Concreet: je browser en de verkenner aanpassen op jouw manier van werken, je favorieten instellen, belangrijke tabbladen automatisch openzetten en meer.

Module 2 - Organised to do's

Leer prioriteiten stellen, patronen ontdekken en in je voordeel gebruiken. Je leert een onderscheid maken tussen ‘must do’s’ en ‘want to do’s’ en een flow uitwerken over hoe je nieuwe taken die binnenkomen verwerkt. Van uit je hoofd halen tot parkeren en klasseren. Je ontdekt het in deze module.

Module 3 - Organised you

Leer je huidige tijdsbesteding kennen en omvormen naar jouw ideale tijdsbesteding. Die houdt rekening met je focus, focustijd en flow. Ontdek je tijdvreters en elimineer ze. Maak een haalbare planning en leer grote projecten opsplitsen in behapbare taken.

Module 4 - Organised mailbox

Ontdek hoe je inkomende mails beperkt en werk een logische mappenstructuur uit. Leer hoe je alles opzet, hoe je mapjes en regels maakt en hoe je inkomende mails verder behandelt. Hoe je inhoudelijk je mails best opstelt en de FOMO van je mailbox loslaat zodat je niet meer constant gestoord wordt.

Wat zit er (onder andere) in de modules?

Kies zelf hoeveel ondersteuning je wil

Het werkboek -
€29,90 incl. btw

Ga op eigen tempo aan de slag met theorie en oefeningen om orde in de chaos te scheppen, controle over je werk te krijgen en minder stress te ervaren.

Het traject
- €199 incl. btw

Met toegankelijke video’s die dieper ingaan op de theorie van het werkboek, met concrete voorbeelden en stappenplannen die je samen met mij kan uitvoeren.

Het traject + coaching
- €299 incl. btw

Het werkboek als de online modules, aangevuld met 2 uur persoonlijke begeleiding, voor een organisatie van je hoofd en werkplek op maat!

Na deze cursus:

Jezelf organiseren en een goede planning opmaken gaat jou enorm veel tijd opleveren. Bedenk eens hoeveel minder stress je hebt wanneer je een georganiseerde mailbox hebt met duidelijke mappenstructuur en flow voor inkomende mails? Wanneer je een haalbare planning hebt (en dat bijhorende gevoel van accomplishment wanneer je àlles van je to-dolijst kan afvinken!) en wanneer er meer structuur in je dagen zit. Stel je dat eens voor! Wat een rust..

DISCLAIMER

Ik ben realistisch en maak geen valse beloftes. Na het volgen van deze cursus gaat niet alles altijd perfect lopen! Dat kan niet. Als organisatie- en planningexpert loopt ook mijn planning nog eens in het honderd. That’s life. Wat je gelukkig wél hebt na deze cursus, is alle technieken en tools om de draad gewoon weer op te pikken en opnieuw te beginnen. You got this

Over Stefanie De Neve

Stefanie leerde als dochter van een alleenstaande, ondernemende mama al op jonge leeftijd zelfstandig zijn en haar plan trekken. Als hoofdleidster van de Chiro ontdekte ze het plezier van alles in goede banen leiden en zorgen voor een strakke organisatie. Wanneer iets niet logisch aanvoelt, stelt Stefanie het in vraag en zoekt ze naar een betere manier om het aan te pakken. 

In het werkleven floreerde Stefanie helemaal in een functie waarbij de collega’s elke paar maanden van afdeling wisselden, om zo de organisatie steeds weer te verbeteren. Ze leerde op korte tijd enorm veel bij en kreeg de kans om veel interne opleidingen te volgen zoals lean & change management en communicatiemanagement. 

Toch botste ze nog regelmatig tegen een muur waarbij optimalisaties en verbeteringen werden tegengehouden, dus was het tijd om haar vleugels uit te slaan en voor zichzelf te beginnen. Met Adminster ondersteunt ze bedrijven en ondernemers bij hun administratie, organisatie en planning. En nu bundelt ze haar kennis en ervaring in een toegankelijk werkboek en online cursus om nog meer mensen te kunnen begeleiden naar een aangenaam en georganiseerd leven met meer werkgeluk en minder stress.

Dit zeggen ex-chaoten:

Organiseren is Stefanie op het lijf geschreven. Dat merk je ook echt helemaal in deze cursus, dat deze vanuit haar passie gemaakt is. Hij heeft me heel veel bijgebracht en ik heb veel nuttige tips en tricks bijgeleerd om mijn dagen veel efficiënter en met meer rust georganiseerd te krijgen. Dank je wel Stefanie!
Julie Verstraete
Pony Connect

Veelgestelde vragen:

In de ratrace van vandaag, waarbij we constant worden overbevraagd, vergeten we soms welke impact we zelf hebben op onze organisatie. Ik wil iedereen die niet meer achter de feiten wil aanlopen of constant brandjes moet blussen, handvaten geven om terug te gaan naar meer rust en overzicht in zijn werk en organisatie.

We kunnen wel degelijk een verschil maken, ook jij!

Via een online leerplatform neem je stap per stap jouw werkorganisatie onder de loep en werken we naar een productieve organisatie. Het traject bestaat uit de 4 modules, waarin zowel jouw werkruimte, planning, to do’s en mailbox worden aangepakt. Je doorloopt elk lesje online, ontvangt ook het werkboek en samen met ondersteunende filmpjes sta je sterk om zelf aan de slag te gaan.

Je ontvangt na je aankoop een mail met een login tot het leerplatform. Eens ingelogd, kan je onmiddellijk aan de slag.

Het werkboek neemt je stap voor stap mee doorheen jouw werkorganisatie. Zoals bij het traject, werden ook hier de 4 modules opgenomen. Voor wie graag op papier werkt zonder meer, is dit zeker een goed alternatief om aan de slag te gaan.

Je ontvangt na aankoop een mail met een link naar het werkboek. Voorlopig heb ik nog geen gedrukte versie, maar die komt er in de toekomst mogelijks aan.

Bij de coaching gaan we heel gericht kijken naar waar je tegenaan loopt. Dit brengen we samen in kaart en daarna gaan we heel gericht op zoek naar middelen om voor jou de gewenste situatie te bereiken. Ik werk vooral vanuit jouw workflow en probeer alle losse eindjes, tijdsvreters en onnodige stappen aan te pakken.