fbpx

Wat mag je verwachten?

Hieronder geef ik graag een woordje uitleg van hoe ‘Organiseren kan je leren’ precies is opgezet. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@organiserenkanjeleren.be als je nog vragen hebt.

In de ratrace van vandaag, waarbij we constant worden overbevraagd, vergeten we soms welke impact we zelf hebben op onze organisatie. Ik wil iedereen die niet meer achter de feiten wil aanlopen of constant brandjes moet blussen, handvaten geven om terug te gaan naar meer rust en overzicht in zijn werk en organisatie.

We kunnen wel degelijk een verschil maken, ook jij!

Het werkboek neemt je stap voor stap mee doorheen jouw werkorganisatie. Zoals bij het traject, werden ook hier de 4 modules opgenomen. Voor wie graag op papier werkt zonder meer, is dit zeker een goed alternatief om aan de slag te gaan.

Je ontvangt na aankoop een mail met een link naar het werkboek. Voorlopig heb ik nog geen gedrukte versie, maar die komt er in de toekomst mogelijks aan.

Via een online leerplatform neem je stap per stap jouw werkorganisatie onder de loep en werken we naar een productieve organisatie. Het traject bestaat uit de 4 modules, waarin zowel jouw werkruimte, planning, to do’s en mailbox worden aangepakt. Je doorloopt elk lesje online, ontvangt ook het werkboek en samen met ondersteunende filmpjes sta je sterk om zelf aan de slag te gaan.

Je ontvangt na je aankoop een mail met een login tot het leerplatform. Eens ingelogd, kan je onmiddellijk aan de slag.

Bij de coaching gaan we heel gericht kijken naar waar je tegenaan loopt. Dit brengen we samen in kaart en daarna gaan we heel gericht op zoek naar middelen om voor jou de gewenste situatie te bereiken. Ik werk vooral vanuit jouw workflow en probeer alle losse eindjes, tijdsvreters en onnodige stappen aan te pakken.

Eens je een coachingsessie hebt betaald, ontvang je een e-mail waarop je via een link een afspraak kan boeken.

Vind je geen passend moment? Stuur me dan een e-mail en dan kijken we samen.