fbpx

Registreer je voor het gratis webinar 'Organiseren kan je leren'

Ontdek hoe jij je leven en werk kan organiseren op vier verschillende niveau’s voor meer werkgeluk en minder stress:

1. Organised work
2. Organised to do’s
3. Organised you
4. Organised mailbox

Kan je niet live kijken? Er wordt een replay voorzien! Registreer je om na afloop de replay in mailbox te ontvangen.

Over Stefanie De Neve - Organiseren kan je leren

Stefanie leerde als dochter van een alleenstaande, ondernemende mama al op jonge leeftijd zelfstandig zijn en haar plan trekken. Als hoofdleidster van de Chiro ontdekte ze het plezier van alles in goede banen leiden en zorgen voor een strakke organisatie.

In het werkleven floreerde Stefanie helemaal in een functie waarbij de collega’s elke paar maanden van afdeling wisselden, om zo de organisatie steeds weer te verbeteren. Ze leerde op korte tijd enorm veel bij en kreeg de kans om veel interne opleidingen te volgen zoals lean & change management en communicatiemanagement.

Toch botste ze nog regelmatig tegen een muur waarbij optimalisaties en verbeteringen werden tegengehouden, dus was het tijd om haar vleugels uit te slaan en voor zichzelf te beginnen. Met Adminster ondersteunt ze bedrijven en ondernemers bij hun administratie, organisatie en planning. En nu bundelt ze haar kennis en ervaring om nog meer mensen te kunnen begeleiden naar een aangenaam en georganiseerd leven met meer werkgeluk en minder stress.